diumenge, 1 de març del 2015

Crea i Aprèn visita Girobòtica 2015

Avui, diumenge dia 1 de març de les 9:00 a les 13:15, té lloc la presentación dels projectes de Girobòtica del curs 2015-2015 a l'Escola Politècnia Superior de la Universitat de Girona i l'equip del Crea i Aprèn hi serem per agafar idees per a nous tallers al nostre centre.



Girobòtica és un projecte de la Universitat de Girona amb el suport del Departament d'Ensenyament, per a nens i nenes de primària (d’entre 6 i 12 anys) de les escoles de les comarques gironines, que promou el treball en equip, la innovació, la creativitat i l'emprenedoria entre els infants. Aquesta iniciativa pretén despertar la curiositat dels més petits i fomentar interès per la ciència i la tecnologia.

El projecte planteja un repte perquè els infants -en equip- reflexionin, analitzin, investiguin i proposin noves idees. La seva riquesa radica en tot el procés, no només en el resultat final, i en què no hi ha un guanyador i sí el reconeixement per a tots els participants.

Aquest curs 2014-2015 es porta a terme la segona edició del projecte i té com a repte: Inventar per aprendre, en el que es proposa inventar un enginy que ajudi a aprendre coses.
 
Durant la jornada es duran a terme diversos tallers pels alumnes que han participat en el projecte. Un dels tallers porta per títol "Química d'estar per casa" i serà realitzat per en Pep Duran i en Pep Anton Vieta de la C4D de la Universitat de Girona, col·laboradora del Crea i Aprèn.
 
Podeu trobar el programa de la jornada al següent enllaç: Programa
 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada