diumenge, 22 de març del 2015

Beneficis de les manualitats per a nens i nenes

Darrerament les manualitats per a nens i nenes darrerament són suggerides per revistes, portals, alguns mestres, etc. Això es deu als nombrosos beneficis que aquestes aporten.



Aquest tipus d'activitats estimulen i enforteixen una gran quantitat de procesos entre els quals trobem l'atenció, la concentració, la memòria, l'aprenentatge, la psicomotricitat entre d'altres.

D'altra banda, també fomenten la creativitat, la imaginació i les relacions socials tot enfortint les relacions i creant nous vincles d'amistat.

Les manualitats són una activitat molt adequada per a estimular, prevenir i resoldre dificultats, permetent a l'infant expressar-se i donar via lliure a la seva creativitat a través d'activitats divertides. A més, serveixen per entrenar diferents àrees permetent desenvolupar i consolidar les seves destreses, enfortit el seu to muscular i adquirir una major agilitat a l'hora d'utilitzar els dits i les mans.




En utilizar materials diversos per fer diferents objectes i crea a partir de diferents peces, els infants aprenen a planificar i se'ls entrena a resoldre problemas i incentiva la seva creativitat i imaginació.

Al Crea i Aprèn podeu trobar diferents tallers de manualitats adreçats als infants. Podeu trobar informació sobre aquestes activitats a la nostra web (www.creaiapren.com) i també informar-vos sense cap compromís al nostre centre.



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada