dimecres, 31 de desembre del 2014

Feliç 2015

Últim dia de l'any 2014! Aquesta nit, deixarem enrere un any molt important pel Crea i Aprèn, doncs és l'any que vam decidir donar a llum aquest projecte que engloba moltíssimes activitats i serveis, tant per a petits com per a grans, per a totes les edats!

Estem molt contentes de l'acollida que ha tingut i esperem que el proper any que encetem demà mateix, sigui tan o més bo que aquests tres mesos i escaig que hem tingut obertes les portes del nostre centre d'estudis i manualitats.

Però per això, cal donar-vos les gràcies a tots els que heu confiat amb nosaltres tant amb reforç escolar com en els nostres tallers de manualitats. I també, no ens podem deixar a totes les talleristes de manualitats i professors/es de reforç escolar que completen el nostre equip del Crea i Aprèn.

Què tenim preparat pel 2015? 
Estem treballant a contra rellotge per poder tancar noves manualitats i nous serveis de reforç i estudis que anirem presentant durant el llarg de l'any. Tenim molts projectes en ment que han d'anar agafant forma i així, poder completar l'ampli ventall de serveis i productes que volem oferir en el nostre centre.
Si ens aneu seguint pel facebook i també per el nostre web, podreu veure totes les actualitzacions i nous serveis que anem afegint i així, estar al dia de tot el que passa dins al Crea i Aprèn.

Gràcies a tots! Pel 2015... més i millor!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada