divendres, 26 de setembre del 2014

Serveis d'Història

Estàs tenint dificultats per aprovar alguna assignatura relacionada amb la història? Des de Crea i Aprèn et podem ajudar gràcies al nostre personal qualificat.

Posa’t en contacte amb el centre d'estudis i manualitats Crea i Aprèn i trobarem una persona especialista en el tema que pugui ajudar-te a aprendre els principals canvis i esdeveniments, les claus d’un procés històric i el seu context. Acompanyat del suport que faci falta pel que fa a ajuda en fer esquemes o material complementari per fer més entenedora la lliçó. Des dels primers homes caçadors fins a l’actualitat, passant pels grecs o els homes del renaixement.




Sigui quin sigui el teu nivell (Educació secundària, batxillerats, o fins i tot grau universitari), l’equip de Crea i Aprèn et pot ajudar a superar les dificultats que sorgeixin amb la història i a demostrar-te que, en el fons, no és tan complicada com sembla. Que amb una mica d’esforç i sentit comú és possible assolir amb bon èxit  els coneixements de temàtica històrica.



Paleografia: si has de tractar amb algun document antic perquè el tens a casa o el necessites per algun motiu i tens dificultats per comprendre’n el contingut; o vols fer una transcripció del que hi diu, posa’t en contacte amb nosaltres i mirarem si podem ajudar-te.


Les classes s’ofereixen en grups reduïts o individuals, horari i intensitat flexible.


El servei d’història està adreçat a estudiants de diversos nivells, i al públic en general. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada